İBT WEB

Vali Oktay Çağatay’dan Tatvan ve Güroymak ilçelerine ziyaret

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 15:21, Güncelleme: 27.04.2022 - 15:09 1687+ kez okundu.
 

Vali Oktay Çağatay’dan Tatvan ve Güroymak ilçelerine ziyaret

Vali Oktay Çağatay’dan Tatvan ve Güroymak ilçelerine ziyaret

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Tatvan ve Güroymak ilçelerinde okul ziyaretinde bulunduVali Oktay Çağatay, Tatvan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Güroymak Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret etti. Ziyaret ettiği okullarda sınıfları dolaşan Vali Çağatay, öğrencilerle dersleri hakkında sohbet etti. Okullarda görevli öğretmenlerle de görüşen Vali Çağatay, görevlerinde başarı diledi.Son olarak okul müdürleri Seyit Can İşcan ve Ümit Çevre’den okulların genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Oktay Çağatay, okul ziyaretlerini sonlandırdı.Okullardaki incelemelerde Çağatay’a, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Cankaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilçe ve şube müdürleri eşlik etti.
Vali Oktay Çağatay’dan Tatvan ve Güroymak ilçelerine ziyaret
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Tatvan ve Güroymak ilçelerinde okul ziyaretinde bulundu
Vali Oktay Çağatay, Tatvan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Güroymak Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret etti. Ziyaret ettiği okullarda sınıfları dolaşan Vali Çağatay, öğrencilerle dersleri hakkında sohbet etti. Okullarda görevli öğretmenlerle de görüşen Vali Çağatay, görevlerinde başarı diledi.
Son olarak okul müdürleri Seyit Can İşcan ve Ümit Çevre’den okulların genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Oktay Çağatay, okul ziyaretlerini sonlandırdı.
Okullardaki incelemelerde Çağatay’a, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Cankaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilçe ve şube müdürleri eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.