İBT WEB

Valilik önünde bayram kuyruğu

Genel 20.05.2020 - 11:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2456+ kez okundu.
 

Valilik önünde bayram kuyruğu

Ramazan Bayramına sayılı günler kala ‘Seyahat İzin Belgesi’ almak için Sivas Valiliğine gelen vatandaşlar, uzun kuyruk oluşturdu. Korona virüsü salgını etkisini hala devam ettirirken vatandaşların Ramazan Bayramı telaşı da başladı. Alınan kararla 81 ilde arife günü başlayan 4 günlük sokağı çıkma kısıtlaması uygulanacağı duyurulmuştu. Sivas’ta uygulanacak olan yasağa rağmen vatandaşlar, ‘Seyahat İzin Belgesi’ almak için valilik binasına akın etti. İzin belgesi almak isteyen vatandaşlar, 26 dereceyi bulan sıcağa aldırış etmeden sıra beklemeye devam etti. Vatandaşların, polis ve güvenlik ekiplerinin uyarıları ile sosyal mesafeye de uyduğu görüldü.
Ramazan Bayramına sayılı günler kala ‘Seyahat İzin Belgesi’ almak için Sivas Valiliğine gelen vatandaşlar, uzun kuyruk oluşturdu.
Korona virüsü salgını etkisini hala devam ettirirken vatandaşların Ramazan Bayramı telaşı da başladı. Alınan kararla 81 ilde arife günü başlayan 4 günlük sokağı çıkma kısıtlaması uygulanacağı duyurulmuştu. Sivas’ta uygulanacak olan yasağa rağmen vatandaşlar, ‘Seyahat İzin Belgesi’ almak için valilik binasına akın etti. İzin belgesi almak isteyen vatandaşlar, 26 dereceyi bulan sıcağa aldırış etmeden sıra beklemeye devam etti. Vatandaşların, polis ve güvenlik ekiplerinin uyarıları ile sosyal mesafeye de uyduğu görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.