İBT WEB

Vatandaşlar kablo hırsızlarını suçüstü yakalattı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2022 - 14:17, Güncelleme: 22.04.2022 - 13:51 1226+ kez okundu.
 

Vatandaşlar kablo hırsızlarını suçüstü yakalattı

Vatandaşlar kablo hırsızlarını suçüstü yakalattı

Adana’nın Kozan ilçesinde karayolunda yol kenarındaki kullanılmayan bir binanın kablolarını keserken vatandaşın dikkati üzerine yakayı ele veren hırsızlık şüphelileri polislere "işlem yapmayın abi" diye yalvardı.Alınan bilgiye göre, Varsaklar Mahallesi, Adana Caddesi üzerinde bulunan boş bir yapının elektrik kablolarını keser kişileri fark edin vatandaşlar polisi aradı.Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli 4 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar "işlem yapmayın abi" diyerek polislerin kendilerini bırakmasını istedi.Olay yerinde kesilmiş kablolar ile araçlarında çok sayıda demir materyal ve kablo kesmede kullanılan aletler ele geçirildi.Adana’nın Yüreğir ilçesinden Kozan’a gelen Burak İ, Temel D, Hasan Y. ve Nuri Y. isimli 4 kişiyi emniyete götürdü.
Vatandaşlar kablo hırsızlarını suçüstü yakalattı
Adana’nın Kozan ilçesinde karayolunda yol kenarındaki kullanılmayan bir binanın kablolarını keserken vatandaşın dikkati üzerine yakayı ele veren hırsızlık şüphelileri polislere "işlem yapmayın abi" diye yalvardı.
Alınan bilgiye göre, Varsaklar Mahallesi, Adana Caddesi üzerinde bulunan boş bir yapının elektrik kablolarını keser kişileri fark edin vatandaşlar polisi aradı.
Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli 4 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar "işlem yapmayın abi" diyerek polislerin kendilerini bırakmasını istedi.
Olay yerinde kesilmiş kablolar ile araçlarında çok sayıda demir materyal ve kablo kesmede kullanılan aletler ele geçirildi.
Adana’nın Yüreğir ilçesinden Kozan’a gelen Burak İ, Temel D, Hasan Y. ve Nuri Y. isimli 4 kişiyi emniyete götürdü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.