İBT WEB

Voleybol ’da Afyonkarahisar’ı temsil edecekler

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2022 - 16:11, Güncelleme: 01.03.2022 - 15:02 1562+ kez okundu.
 

Voleybol ’da Afyonkarahisar’ı temsil edecekler

Voleybol ’da Afyonkarahisar’ı temsil edecekler

Afyonkarahisar’ın İscehisar Kaymakamı Uğur Kapar, Küçük Erkekler Voleybol Grup Müsabakalarında şampiyon olan İscehisar Mercan Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.Şampiyon olan küçük erkekler Denizli’de yapılacak olan voleybol müsabakasında Afyonkarahisar’ı temsil edecekler. Ziyarette konuşan Kaymakam Kapar “Grup müsabakalarında şampiyon olarak ilimizi Denizli’de Küçük Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda temsil edecek olan Mercan Ortaokulu öğrencilerini kutluyorum ve müsabakalarda öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Voleybol ’da Afyonkarahisar’ı temsil edecekler
Afyonkarahisar’ın İscehisar Kaymakamı Uğur Kapar, Küçük Erkekler Voleybol Grup Müsabakalarında şampiyon olan İscehisar Mercan Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.
Şampiyon olan küçük erkekler Denizli’de yapılacak olan voleybol müsabakasında Afyonkarahisar’ı temsil edecekler. Ziyarette konuşan Kaymakam Kapar “Grup müsabakalarında şampiyon olarak ilimizi Denizli’de Küçük Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda temsil edecek olan Mercan Ortaokulu öğrencilerini kutluyorum ve müsabakalarda öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.