İBT WEB

Voleybol İl Temsilciliği Eylül ayı Hakem ve Gözlemci toplantısı yapıldı

Siyaset 17.09.2020 - 06:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4554+ kez okundu.
 

Voleybol İl Temsilciliği Eylül ayı Hakem ve Gözlemci toplantısı yapıldı

Kayseri Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle tarafından yapılan toplantıya hakemler ve gözlemciler katıldı. Covid-19 Pandemi nedeni ile Eylül ayı Hakem ve Gözlemci toplantısı Online olarak yapıldı. Toplantıda Voleybol İl temsilcisi Halil Dicle 2020-2021 Voleybol sezonu hazırlıkları ve Hakem ve Gözlemcilerin Covid-19 Pandemi nedeni ile uygulaması gereken TVF Sağlık Kurulunun aldığı genel prensipleri ve spora dönüş kılavuzu hakkında bilgiler verdi.
Kayseri Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle tarafından yapılan toplantıya hakemler ve gözlemciler katıldı.
Covid-19 Pandemi nedeni ile Eylül ayı Hakem ve Gözlemci toplantısı Online olarak yapıldı.
Toplantıda Voleybol İl temsilcisi Halil Dicle 2020-2021 Voleybol sezonu hazırlıkları ve Hakem ve Gözlemcilerin Covid-19 Pandemi nedeni ile uygulaması gereken TVF Sağlık Kurulunun aldığı genel prensipleri ve spora dönüş kılavuzu hakkında bilgiler verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.