İBT WEB

Yalçınkaya TGA Kurul Toplantısına Katıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.02.2022 - 13:29, Güncelleme: 22.02.2022 - 13:29 1283+ kez okundu.
 

Yalçınkaya TGA Kurul Toplantısına Katıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Toplantıda Manisa turizminin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Türkiye Turizm Tanıtım ve Gelişim Ajansı (TGA) öncülüğünde düzenlenen Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı 1. Kurul Toplantısına katıldı. Toplantıda Manisa turizminin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.   Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı 1. Kurul toplantısı, Giritligil Otel'de düzenlendi. Şehrin markalaşması ve turizm potansiyelinin arttırılması için yol haritası belirlemek amacıyla düzenlenen koplantıya Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet, TGA Destinasyon Uzmanı Elif Köseoğlu, Manisa Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve ilgililer katıldı.   Fikir ve Öneriler Sunuldu   Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı 1. Kurul toplantısının açılış konuşmasını Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet yaptı. TGA'nın kuruluşu ve işleyişi hakkında bilgiler veren Gözet, Manisa'da bu toplantının düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Toplantının devamında TGA Destinasyon Uzmanı Elif Köseoğlu bir konuşma yaptı. Köseoğlu, Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı kapsamında hazırladıkları uygulama taslak programını katılımcılara sundu. Sunumun ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa’nın turizmde marka bir kent haline getirilmesi amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında fikirlerini sundu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç da, turizm pazarlaması konusunda belirlenecek segmentasyonlara göre bir politika belirlenebileceğini söyledi.     Yalçınkaya, Büyükşehir’in Çalışmalarını Aktardı   Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehir turizmini geliştirmek için yaptıkları çalışmaları aktardı. Konaklama noktasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre bir otel kazandırdığını ve kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını belirten Yalçınkaya, markalaşmada şehri öne çıkaracak unsurların bir hikâyesinin olmasının önemine değindi. Katılımcıların fikir ve önerilerini sunmasıyla Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı 1. Kurul Toplantısı sona erdi.    
Manisa Büyükşehir Belediyesi Toplantıda Manisa turizminin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Türkiye Turizm Tanıtım ve Gelişim Ajansı (TGA) öncülüğünde düzenlenen Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı 1. Kurul Toplantısına katıldı. Toplantıda Manisa turizminin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı 1. Kurul toplantısı, Giritligil Otel'de düzenlendi. Şehrin markalaşması ve turizm potansiyelinin arttırılması için yol haritası belirlemek amacıyla düzenlenen koplantıya Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet, TGA Destinasyon Uzmanı Elif Köseoğlu, Manisa Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve ilgililer katıldı.
 
Fikir ve Öneriler Sunuldu
 
Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı 1. Kurul toplantısının açılış konuşmasını Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet yaptı. TGA'nın kuruluşu ve işleyişi hakkında bilgiler veren Gözet, Manisa'da bu toplantının düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Toplantının devamında TGA Destinasyon Uzmanı Elif Köseoğlu bir konuşma yaptı. Köseoğlu, Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı kapsamında hazırladıkları uygulama taslak programını katılımcılara sundu. Sunumun ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa’nın turizmde marka bir kent haline getirilmesi amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında fikirlerini sundu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç da, turizm pazarlaması konusunda belirlenecek segmentasyonlara göre bir politika belirlenebileceğini söyledi.  
 
Yalçınkaya, Büyükşehir’in Çalışmalarını Aktardı
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehir turizmini geliştirmek için yaptıkları çalışmaları aktardı. Konaklama noktasında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre bir otel kazandırdığını ve kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını belirten Yalçınkaya, markalaşmada şehri öne çıkaracak unsurların bir hikâyesinin olmasının önemine değindi. Katılımcıların fikir ve önerilerini sunmasıyla Manisa İl Tanıtım ve Geliştirme Programı 1. Kurul Toplantısı sona erdi.
 
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.