İBT WEB

Yaralı köpek belediye ekiplerince hayvan hastanesine yetiştirildi

Genel 10.09.2020 - 10:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4446+ kez okundu.
 

Yaralı köpek belediye ekiplerince hayvan hastanesine yetiştirildi

Kayseri’nin Felahiye ilçesinde araç çarpması sonucunda yaralanan yavru köpek, belediye ekiplerince Erciyes Üniversitesi Hayvan Hastanesi’ne yetiştirildi. Felahiye ilçesine bağlı Büyük Toraman mahallesinde araç çarpması sonucunda yavru bir köpeğin ön bacağı kırıldı. Duyarlı bir vatandaşın Felahiye Belediyesi’ne getirdiği yavru köpek, belediye ekiplerince Erciyes Üniversitesi Hayvan Hastanesi’ne ulaştırıldı. Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, “Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren duyarlı vatandaşımıza ve personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Kayseri’nin Felahiye ilçesinde araç çarpması sonucunda yaralanan yavru köpek, belediye ekiplerince Erciyes Üniversitesi Hayvan Hastanesi’ne yetiştirildi.
Felahiye ilçesine bağlı Büyük Toraman mahallesinde araç çarpması sonucunda yavru bir köpeğin ön bacağı kırıldı. Duyarlı bir vatandaşın Felahiye Belediyesi’ne getirdiği yavru köpek, belediye ekiplerince Erciyes Üniversitesi Hayvan Hastanesi’ne ulaştırıldı.
Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, “Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren duyarlı vatandaşımıza ve personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.