İBT WEB

Yaralı şahin, Milli Parklar Şefliğine teslim edildi

16.06.2020 - 09:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3269+ kez okundu.
 

Yaralı şahin, Milli Parklar Şefliğine teslim edildi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yaralı bulunan şahin, Milli Parklar Şefliğine teslim edildi. İlçeye bağlı Kesecik mahallesinde vatandaşlar uçmakta zorluk çeken bir kuş olduğunu fark etti. Yanına gidildiğinde yaralı bir şahinle karşılaşan vatandaşlar hayvanı yakalayıp bir kutunun içine koyarak Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim etti. Yaralı şahini koruma altına alan Jandarma ekipleri hayvanı tedavi edilerek yeniden doğal yaşamına döndürülmesi için Beyşehir Milli Parklar Şube Şefliği personeline teslim etti.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde yaralı bulunan şahin, Milli Parklar Şefliğine teslim edildi.
İlçeye bağlı Kesecik mahallesinde vatandaşlar uçmakta zorluk çeken bir kuş olduğunu fark etti. Yanına gidildiğinde yaralı bir şahinle karşılaşan vatandaşlar hayvanı yakalayıp bir kutunun içine koyarak Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim etti.
Yaralı şahini koruma altına alan Jandarma ekipleri hayvanı tedavi edilerek yeniden doğal yaşamına döndürülmesi için Beyşehir Milli Parklar Şube Şefliği personeline teslim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.