İBT WEB

YARAMAZ KEDİYİ BİR HAFTADIR MAHSUR KALDIĞI YERDEN İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Genel 18.12.2020 - 08:53, Güncelleme: 18.12.2020 - 08:53 1637+ kez okundu.
 

YARAMAZ KEDİYİ BİR HAFTADIR MAHSUR KALDIĞI YERDEN İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

BÜYÜKŞEHİR’İN İTFAİYE EKİPLERİ APARTMAN BOŞLUĞUNA DÜŞEN KEDİ İÇİN SEFERBER OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri,  5 katlı bir apartmanın boşluğuna düşen yaramaz kedi için seferber oldu. Bir hafta önce çatısına çıktığı apartmanın boşluğuna düşen ve vatandaşların attığı yiyeceklerle beslenen kedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu düştüğü yerden çıkarıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, apartman boşluğuna düşen yaramaz kedi için seferber oldu. Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi’nde bulunan 5 katlı Oğuz Apartmanı’nın çatısına çıkan yaramaz kedi bir süre sonra apartman boşluğuna düştü. Düştüğü yerde bir hafta mahsur kalan kedi, bina sakinlerinin attığı yiyeceklerle beslendi. Apartmanda yaşayan vatandaşlar kediyi düştüğü yerden kendi imkânları ile kurtaramayınca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi. İp yardımıyla inip kediyi kurtardı Kısa sürede olay yerine giden İtfaiye ekipleri, yaramaz kediyi kurtarmak için büyük çaba harcadı. Kediyi kurtarmak için bir itfaiye personeli, apartman boşluğuna ip yardımıyla indi. Yaramaz kedi kendisini kurtarmaya çalışan itfaiye ekiplerinden ilk etapta korksa da uzun uğraşlar sonucu mahsur kaldığı yerden çıkarıldı. Kediyi elindeki çuvala koyan itfaiye personeli, daha sonra ip yardımıyla kediyi yukarıdaki ekiplere ulaştırdı. Sağlık durumu iyi olduğu gözlenen kedi kurtarıldıktan sonra bırakıldı.
BÜYÜKŞEHİR’İN İTFAİYE EKİPLERİ APARTMAN BOŞLUĞUNA DÜŞEN KEDİ İÇİN SEFERBER OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri,  5 katlı bir apartmanın boşluğuna düşen yaramaz kedi için seferber oldu. Bir hafta önce çatısına çıktığı apartmanın boşluğuna düşen ve vatandaşların attığı yiyeceklerle beslenen kedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu düştüğü yerden çıkarıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, apartman boşluğuna düşen yaramaz kedi için seferber oldu. Akdeniz İlçesi Nusratiye Mahallesi’nde bulunan 5 katlı Oğuz Apartmanı’nın çatısına çıkan yaramaz kedi bir süre sonra apartman boşluğuna düştü.

Düştüğü yerde bir hafta mahsur kalan kedi, bina sakinlerinin attığı yiyeceklerle beslendi. Apartmanda yaşayan vatandaşlar kediyi düştüğü yerden kendi imkânları ile kurtaramayınca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdi.

İp yardımıyla inip kediyi kurtardı

Kısa sürede olay yerine giden İtfaiye ekipleri, yaramaz kediyi kurtarmak için büyük çaba harcadı. Kediyi kurtarmak için bir itfaiye personeli, apartman boşluğuna ip yardımıyla indi. Yaramaz kedi kendisini kurtarmaya çalışan itfaiye ekiplerinden ilk etapta korksa da uzun uğraşlar sonucu mahsur kaldığı yerden çıkarıldı. Kediyi elindeki çuvala koyan itfaiye personeli, daha sonra ip yardımıyla kediyi yukarıdaki ekiplere ulaştırdı. Sağlık durumu iyi olduğu gözlenen kedi kurtarıldıktan sonra bırakıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.