İBT WEB

Yasin Pehlivan, Çaykur Rizespor’da

Siyaset 24.08.2020 - 15:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3185+ kez okundu.
 

Yasin Pehlivan, Çaykur Rizespor’da

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Yasin Pehlivan’ı kadrosuna kattı. Çaykur Rizespor, Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Yasin Pehlivan’ı kadrosuna kattı. Avusturya Milli Takımı’nın formasını giyen ve daha önce Red Bull Salzburg ve Spartak Trnava’da şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki sezon Rizespor’da 6 numaralı formayı giyecek. Karadeniz ekibinin açıkladığı transfer için önümüzdeki günlerde imza töreni düzenlenecek.
Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Yasin Pehlivan’ı kadrosuna kattı.
Çaykur Rizespor, Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Yasin Pehlivan’ı kadrosuna kattı. Avusturya Milli Takımı’nın formasını giyen ve daha önce Red Bull Salzburg ve Spartak Trnava’da şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki sezon Rizespor’da 6 numaralı formayı giyecek. Karadeniz ekibinin açıkladığı transfer için önümüzdeki günlerde imza töreni düzenlenecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.