İBT WEB

Yaşlı çift pencereden atlayarak kurtulmuştu, evlerinden geriye enkaz kaldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 12:01, Güncelleme: 13.03.2022 - 11:30 1690+ kez okundu.
 

Yaşlı çift pencereden atlayarak kurtulmuştu, evlerinden geriye enkaz kaldı

Yaşlı çift pencereden atlayarak kurtulmuştu, evlerinden geriye enkaz kaldı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yaşlı çift, evlerinde çıkan yangından pencereden atlayarak kurtuldu. Yanan evden geriye ise enkaz yığını kaldı.Olay, önceki gün akşam saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kuzyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Safiye (78) ve Ali Dağlıoğlu (82) çiftinin yaşadığı 2 katlı ahşap evde belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangında 2 katlı ev yanarak kullanılmaz hale geldi. Evde bulunan Safiye ve Ali Dağlıoğlu ise pencereden atlayarak yanmaktan kurtuldu."Allah annemi ve babamı bize bağışladı"Alevlerden son anda kurtulan yaşlı çiftin oğlu Mehmet Dağlıoğlu, büyük bir felaket yaşadıklarını belirterek, "Annem ve babam yerken bir koku geliyor. Sonra sobaya bakıyorlar. Sobada ateş yok. Kapıyı açtıklarında alevleri görüyorlar. Çatıdan başlamış. Muhtemelen elektrik kontağından çıkmış. Alevleri görünce babam suyla söndürmeye çalışıyor. Daha sonra komşunun oğlu ekiplere haber veriyor. Babam pencereden garajın üstüne iniyor" dedi.Kuzyaka Mahallesi Muhtarı Ömer Konuk ise yanan evin bulunduğu alanda enkaz kaldırma çalışması yapılacağını ve el birliğiyle çiftin mağduriyetinin giderileceğini söyledi.
Yaşlı çift pencereden atlayarak kurtulmuştu, evlerinden geriye enkaz kaldı
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yaşlı çift, evlerinde çıkan yangından pencereden atlayarak kurtuldu. Yanan evden geriye ise enkaz yığını kaldı.
Olay, önceki gün akşam saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kuzyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Safiye (78) ve Ali Dağlıoğlu (82) çiftinin yaşadığı 2 katlı ahşap evde belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangında 2 katlı ev yanarak kullanılmaz hale geldi. Evde bulunan Safiye ve Ali Dağlıoğlu ise pencereden atlayarak yanmaktan kurtuldu.

"Allah annemi ve babamı bize bağışladı"
Alevlerden son anda kurtulan yaşlı çiftin oğlu Mehmet Dağlıoğlu, büyük bir felaket yaşadıklarını belirterek, "Annem ve babam yerken bir koku geliyor. Sonra sobaya bakıyorlar. Sobada ateş yok. Kapıyı açtıklarında alevleri görüyorlar. Çatıdan başlamış. Muhtemelen elektrik kontağından çıkmış. Alevleri görünce babam suyla söndürmeye çalışıyor. Daha sonra komşunun oğlu ekiplere haber veriyor. Babam pencereden garajın üstüne iniyor" dedi.
Kuzyaka Mahallesi Muhtarı Ömer Konuk ise yanan evin bulunduğu alanda enkaz kaldırma çalışması yapılacağını ve el birliğiyle çiftin mağduriyetinin giderileceğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.