İBT WEB

Yavuz Selim Mahallesinin altyapısı yenileniyor

Genel 10.06.2020 - 13:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2236+ kez okundu.
 

Yavuz Selim Mahallesinin altyapısı yenileniyor

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Selim Mahallesinde altyapı çalışmalarına başladı. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını dile getiren yetkililer, “Yavuz Selim Mahallesinde başlattığımız altyapı döşeme çalışması ile mahallede meydana gelen göllenme ve diğer sorunların önüne geçmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yetkililere ve ekiplere teşekkür etti.
Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Selim Mahallesinde altyapı çalışmalarına başladı.
Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını dile getiren yetkililer, “Yavuz Selim Mahallesinde başlattığımız altyapı döşeme çalışması ile mahallede meydana gelen göllenme ve diğer sorunların önüne geçmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.
Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yetkililere ve ekiplere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.