İBT WEB
Eda YÜKSEL
Köşe Yazarı
Eda YÜKSEL
 

HAYAL KURMAK

HAYAL KURMAK Hayal kurmak insanın doğasında var. En kötü, en zor günlerin bile hemen sonunda hayal kurmaya başlarız. Belki de hiç gerçekleşmeyeceğini bile bile… Ama yine de hayal kurmak çok güzel. Sağlığımız için, borçlarımızın bitmesi için ya da üniversite kazanmak için… Ne için olduğu hiç önemli değil! Yeter ki her insanın bir hayali olsun. Bir isim ve bir kişiliği olduğu gibi. Evet! İnsanlar hayalleri ile yaşar. Hayal kurmak yaşatır insanı. Hem de sımsıkı hayata sarılarak. Belki bazen çok yaklaşır ve hatta kıyısından geçeriz kurduğumuz hayallerin. Ama olmaz. Bir daha kurmalı başka bir yoldan hayali. Belki bu sefer tam ortasından geçecek kaderimiz. Belki de, çoğu zaman olduğu gibi kenarından, kıyısından. Ama heyecanlandırması bile yetmez mi ? Ve belki de yeni ufukları ve yeni kapıları açarak! Hayal kurmaktan hiç bıkmamalı insan. Hem de daha şatafatlı ve daha eğlenceli güncellemeler yaparak. Madem olmuyorsa çok istediğimiz hayalimiz. O zaman, bir format atmalı hayallere. Karakterleri değiştirmeli ve belki de olayları en kökten. Ama kurmalı her ne ise o. Ve bir an bile hayal kırıklığına uğrama korkusu yaşamadan. Çünkü kırılabilir hayaller. Ve belki de bin parçaya bölünebilir. Ama, sihirli değnek çok hayal aleminde. Ve hemen o değneklerden birini eline alarak, ufak dokunuşlar yapmalı hayale. Ancak bu şekilde hayatta kalmak mümkün olacak. Ve ancak bu sayede, neşeli ve hevesli olunabilir. Sen de hayal et kardeşim. Hiçbir hayalin gerçekleşmezse bile
Ekleme Tarihi: 19 Mart 2021 - Cuma

HAYAL KURMAK

HAYAL KURMAK

Hayal kurmak insanın doğasında var. En kötü, en zor günlerin bile hemen sonunda hayal kurmaya başlarız. Belki de hiç gerçekleşmeyeceğini bile bile… Ama yine de hayal kurmak çok güzel. Sağlığımız için, borçlarımızın bitmesi için ya da üniversite kazanmak için… Ne için olduğu hiç önemli değil! Yeter ki her insanın bir hayali olsun.

Bir isim ve bir kişiliği olduğu gibi. Evet! İnsanlar hayalleri ile yaşar. Hayal kurmak yaşatır insanı. Hem de sımsıkı hayata sarılarak. Belki bazen çok yaklaşır ve hatta kıyısından geçeriz kurduğumuz hayallerin. Ama olmaz. Bir daha kurmalı başka bir yoldan hayali. Belki bu sefer tam ortasından geçecek kaderimiz. Belki de, çoğu zaman olduğu gibi kenarından, kıyısından. Ama heyecanlandırması bile yetmez mi ? Ve belki de yeni ufukları ve yeni kapıları açarak!


Hayal kurmaktan hiç bıkmamalı insan. Hem de daha şatafatlı ve daha eğlenceli güncellemeler yaparak. Madem olmuyorsa çok istediğimiz hayalimiz. O zaman, bir format atmalı hayallere. Karakterleri değiştirmeli ve belki de olayları en kökten. Ama kurmalı her ne ise o. Ve bir an bile hayal kırıklığına uğrama korkusu yaşamadan. Çünkü kırılabilir hayaller. Ve belki de bin parçaya bölünebilir. Ama, sihirli değnek çok hayal aleminde. Ve hemen o değneklerden birini eline alarak, ufak dokunuşlar yapmalı hayale. Ancak bu şekilde hayatta kalmak mümkün olacak. Ve ancak bu sayede, neşeli ve hevesli olunabilir. Sen de hayal et kardeşim. Hiçbir hayalin gerçekleşmezse bile

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.