İBT WEB
Hatice  DURMAZ
Köşe Yazarı
Hatice DURMAZ
 

VAZGEÇME

Hayat insanı her şekilde sınar,bazen vazgeçmen gerekir, bazen düşmen.Umutla girdiğin  yollardan bir sokağa çıkmaman gerekir .Acıya karşı hissizliği  öğrenmek için .Olmadığında zorlamamak için.Bazen büyümek gerekir.Yokuşlardan düşmek ,tekrar ayağa kalkabilmek için  . İnan, herşeyden önce kendine inan başaramayacağın hiç bişey yok . Olmuyorsa olmuyordur zorlama diyenlere asla katılmadım.  İstiyorsan başaracaksın olmuyorsa da olduracaksıno vazgeçme Hedeflerinin,isteklerin peşinden koş.Yapamazsın ,başaramayacaksın diyenlere inat asla pes etme. Hayallerin için savaşmaktan vazgeçme , sen çok güçlüsün tüm zorlukların üstesinden gelebilirsin . Yoruluyorsun biliyorum ancak pes edemezsin . Senin lügatinda böyle bir kelime yok,bunu unutma .Savaşçısın, hırslısın ve istedikten sonra herşeyi başarırsın.Hayata yalnızca bir kez geldiğini unutma .Savaş hayallerin uğruna .Düştüysen kalk ayağa. Bırak yaraların kabuk bağlasın .Çıktığın yolu yarım bırakamazsın .Vazgeçemezsin, o zaman kaybetmiş sayılırsın .Hayır !  Henüz kaybetmedin ve kaybetmeyeceksin .Bu satırları ne zaman okumaya gelirsin bilmiyorum ancak şunu unutma;bu noktaya gelebilmek için çok acı çektin, çok gözyaşı döktün, her şeye direndin ,kafa tuttun.Eğer vazgeçersen en büyük ayıbı kendine edersin .Sen asla pes etmezsin .Bunu kafana sok .Güçlüsün ve başaracaksın . Hayallerin uğruna savaşıp , bir gün kendini hayal ettiğin yerde bulacaksın . Sakın pes etme .Yaralarına aldırma .Koşmaya devam et . Yolun sonu hayallerine açılan kapı .Ulaş o kapıya başaracaksın ,sana inanıyorum...
Ekleme Tarihi: 11 Aralık 2020 - Cuma

VAZGEÇME

Hayat insanı her şekilde sınar,bazen vazgeçmen gerekir, bazen düşmen.Umutla girdiğin  yollardan bir sokağa çıkmaman gerekir .Acıya karşı hissizliği  öğrenmek için .Olmadığında zorlamamak için.Bazen büyümek gerekir.Yokuşlardan düşmek ,tekrar ayağa kalkabilmek için  . İnan, herşeyden önce kendine inan başaramayacağın hiç bişey yok . Olmuyorsa olmuyordur zorlama diyenlere asla katılmadım.  İstiyorsan başaracaksın olmuyorsa da olduracaksıno vazgeçme Hedeflerinin,isteklerin peşinden koş.Yapamazsın ,başaramayacaksın diyenlere inat asla pes etme.

Hayallerin için savaşmaktan vazgeçme , sen çok güçlüsün tüm zorlukların üstesinden gelebilirsin . Yoruluyorsun biliyorum ancak pes edemezsin . Senin lügatinda böyle bir kelime yok,bunu unutma .Savaşçısın, hırslısın ve istedikten sonra herşeyi başarırsın.Hayata yalnızca bir kez geldiğini unutma .Savaş hayallerin uğruna .Düştüysen kalk ayağa. Bırak yaraların kabuk bağlasın .Çıktığın yolu yarım bırakamazsın .Vazgeçemezsin, o zaman kaybetmiş sayılırsın .Hayır !  Henüz kaybetmedin ve kaybetmeyeceksin .Bu satırları ne zaman okumaya gelirsin bilmiyorum ancak şunu unutma;bu noktaya gelebilmek için çok acı çektin, çok gözyaşı döktün, her şeye direndin ,kafa tuttun.Eğer vazgeçersen en büyük ayıbı kendine edersin .Sen asla pes etmezsin .Bunu kafana sok .Güçlüsün ve başaracaksın . Hayallerin uğruna savaşıp , bir gün kendini hayal ettiğin yerde bulacaksın .

Sakın pes etme .Yaralarına aldırma .Koşmaya devam et . Yolun sonu hayallerine açılan kapı .Ulaş o kapıya başaracaksın ,sana inanıyorum...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.