İBT WEB
Tolga KUŞÇU
Köşe Yazarı
Tolga KUŞÇU
 

DDOS

  MERHABA Değerli Okurlar; Teknoloji konusun dan devam edelim mi? 2000 li yıllar da başlayan kulaktan dolma bilgiler ile DDOS saldırısı nedir diye merak eden var mı? Değerli okurlar DDOS saldırısının ne temelli yapıldığı önemlidir. Bu bir suçtur bunu başta söyleyelim. Günümüz teknolojisin de insanlar bir yeri bir hesabı alabilmek için çeşitli araştırmalar içerisin de bulunmaktadır. Bu durum kötü sonuçlar doğurmasına yol açmaktadır. Şunu söyleye bilirim ki DDOS saldırısı herkez başaramaz. Yaklaşık 15 yıldır bilgisayar teknolojisi ve yapay zekanın içindeyim. Ben bile halen kendimi güncel tutmak için sürekli çalışmatayım. İyi derecede Kali Linux bilginiz var mı? Bu tür DDOS saldırısı için gerek. Yazılım konusun da bilginiz yok ise bulaşmayın asla. Birkaç yazılım dilini iyi derecede biliyormusunuz? Tam donanım sahibi değilseniz sakın denemeyin. Bir takım paket dosyalar gönderme veya internetten indirip başkasına göndermek değildir DDOS saldırısı. Bunu yaparak komik duruma geçmeyin ve suç teşkil etmeyin. Efendim ben IP mi gizliyorum gibi şeyler içerisine de girmeyin sakın. Unutmayın bir ülkenin ağ sistemi üzerin de koşan verileri takip eden MÜHENDİSLER ve SİBER güvenlik uzmanları var. Anın da bilgisayarınızın MAC adresin den tutun herşeyinize ulaşabilirler. Bir de bana ulaşamıyorlar diye sakın düşünmeyin sizin profesyonel mi amatör mü oldunuzu anın da yaptınız ataklardan anlarlar. Peki biz öğrenmiyelim mi? Tabiki öğreneceksiniz hem savunma hem atak öğrenin ama iyi amaçlı olun. Faydalı şeylerde bulunun. Örneğin bir yerin sistem güvenliğini alıyorsunuz saldırı altında kaldınız  hemen savunun ve atak yaparak savuşturun. Bu sizi daha da geliştirir.  
Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2021 - Cuma

DDOS

 

MERHABA

Değerli Okurlar;

Teknoloji konusun dan devam edelim mi?

2000 li yıllar da başlayan kulaktan dolma bilgiler ile DDOS saldırısı nedir diye merak eden var mı?

Değerli okurlar DDOS saldırısının ne temelli yapıldığı önemlidir.

Bu bir suçtur bunu başta söyleyelim.

Günümüz teknolojisin de insanlar bir yeri bir hesabı alabilmek için çeşitli araştırmalar içerisin de bulunmaktadır. Bu durum kötü sonuçlar doğurmasına yol açmaktadır.

Şunu söyleye bilirim ki DDOS saldırısı herkez başaramaz.

Yaklaşık 15 yıldır bilgisayar teknolojisi ve yapay zekanın içindeyim. Ben bile halen kendimi güncel tutmak için sürekli çalışmatayım.

İyi derecede Kali Linux bilginiz var mı?

Bu tür DDOS saldırısı için gerek.

Yazılım konusun da bilginiz yok ise bulaşmayın asla.

Birkaç yazılım dilini iyi derecede biliyormusunuz?

Tam donanım sahibi değilseniz sakın denemeyin.

Bir takım paket dosyalar gönderme veya internetten indirip başkasına göndermek değildir DDOS saldırısı. Bunu yaparak komik duruma geçmeyin ve suç teşkil etmeyin.

Efendim ben IP mi gizliyorum gibi şeyler içerisine de girmeyin sakın.

Unutmayın bir ülkenin ağ sistemi üzerin de koşan verileri takip eden MÜHENDİSLER ve SİBER güvenlik uzmanları var.

Anın da bilgisayarınızın MAC adresin den tutun herşeyinize ulaşabilirler.

Bir de bana ulaşamıyorlar diye sakın düşünmeyin sizin profesyonel mi amatör mü oldunuzu anın da yaptınız ataklardan anlarlar.

Peki biz öğrenmiyelim mi?

Tabiki öğreneceksiniz hem savunma hem atak öğrenin ama iyi amaçlı olun.

Faydalı şeylerde bulunun.

Örneğin bir yerin sistem güvenliğini alıyorsunuz saldırı altında kaldınız  hemen savunun ve atak yaparak savuşturun. Bu sizi daha da geliştirir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.