İBT WEB

Yeni Malatyaspor, taraftarın seçtiği formayı giyecek

Siyaset 01.09.2020 - 10:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3013+ kez okundu.
 

Yeni Malatyaspor, taraftarın seçtiği formayı giyecek

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yeni sezonda giyilecek 3 formadan biri taraftar oylarıyla belirlendi. 2020-2021 futbol sezonu için giyeceği formaları geçtiğimiz günlerde büyük beğeni alan bir tanıtım filmiyle taraftarının beğenisine sunan sarı-siyahlı kulüp, farklı bir uygulamaya giderek takımın giyeceği 3 formdan birini taraftar oylarıyla belirledi. Anket sonucu düz kırmızı üzerine sarı fırça desenli forma birinci olurken, kulüp birinci olan formayı yeni sezon stoklarına aldıracağını açıkladı. Ankette 9 bin dolayında oy kullanılırken, tercih edilen forma toplam oyların yüzde 60’ını aldı.
Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yeni sezonda giyilecek 3 formadan biri taraftar oylarıyla belirlendi.
2020-2021 futbol sezonu için giyeceği formaları geçtiğimiz günlerde büyük beğeni alan bir tanıtım filmiyle taraftarının beğenisine sunan sarı-siyahlı kulüp, farklı bir uygulamaya giderek takımın giyeceği 3 formdan birini taraftar oylarıyla belirledi.
Anket sonucu düz kırmızı üzerine sarı fırça desenli forma birinci olurken, kulüp birinci olan formayı yeni sezon stoklarına aldıracağını açıkladı.
Ankette 9 bin dolayında oy kullanılırken, tercih edilen forma toplam oyların yüzde 60’ını aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.