İBT WEB

YENİŞEHİR PAZAR YERİ İLE TİCARETE HAREKET VE BEREKET GELECEK

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2021 - 09:26, Güncelleme: 15.01.2021 - 09:26 2377+ kez okundu.
 

YENİŞEHİR PAZAR YERİ İLE TİCARETE HAREKET VE BEREKET GELECEK

BÜYÜKŞEHİR, YENİŞEHİR PAZAR YERİ YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir Pazar Alanı çalışmaları başladı. İstemihan Talay Caddesi’nde yer alacak pazar yeri, 2 bin 574 metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Büyükşehir ekiplerinin yapım çalışmalarını sürdürdüğü alanda çalışmalar tamamlandığında üzeri kapalı pazar yeri Mersinliler’in hizmetine açılacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Pazar Alanı yapım çalışmalarını başlattı. Yenişehir İlçesi Menteş Mahallesi İstemihan Talay Caddesi üzerinde yer alacak olan pazar yeri, 2 bin 574 metrekarelik bir arsa üzerine inşa ediliyor. Büyükşehir ekiplerinin yapım çalışmalarını sürdürdüğü alanda çalışmalar tamamlandığında üzeri kapalı pazar yeri Mersinliler’in hizmetine sunulacak. Pazar yeri, haftanın 5 günü Büyükşehir Belediyesi’nin, 2 günü ise Yenişehir Belediyesi’nin koordinesinde kurulacak. Pazarda, merkez ve ilçelerde yer alan kadın kooperatiflerinin de ürünlerinin satışı yapılacak. Kooperatif satış birimi de yer alacak Büyükşehir Belediyesi teknik ekiplerinin çalışmalarını devam ettirdiği pazar yerinin üstü kapalı kullanım alanı 1080 metrekare olacak. Alanın içerisinde yönetim binası yer alacak. 115 metrekarelik bina içerisinde; kooperatif satış birimi, zabıta birimi, erkek-kadın ve engelli birey WC yer alacak. Nüfusun yoğun olduğu Yenişehir İlçesi’nde her gün kurulacak olan pazar yeri üreticilere gelir kaynağı olurken tüketicilere de alternatif olacak.
BÜYÜKŞEHİR, YENİŞEHİR PAZAR YERİ YAPIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir Pazar Alanı çalışmaları başladı. İstemihan Talay Caddesi’nde yer alacak pazar yeri, 2 bin 574 metrekarelik bir alana inşa ediliyor. Büyükşehir ekiplerinin yapım çalışmalarını sürdürdüğü alanda çalışmalar tamamlandığında üzeri kapalı pazar yeri Mersinliler’in hizmetine açılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Pazar Alanı yapım çalışmalarını başlattı. Yenişehir İlçesi Menteş Mahallesi İstemihan Talay Caddesi üzerinde yer alacak olan pazar yeri, 2 bin 574 metrekarelik bir arsa üzerine inşa ediliyor.

Büyükşehir ekiplerinin yapım çalışmalarını sürdürdüğü alanda çalışmalar tamamlandığında üzeri kapalı pazar yeri Mersinliler’in hizmetine sunulacak. Pazar yeri, haftanın 5 günü Büyükşehir Belediyesi’nin, 2 günü ise Yenişehir Belediyesi’nin koordinesinde kurulacak. Pazarda, merkez ve ilçelerde yer alan kadın kooperatiflerinin de ürünlerinin satışı yapılacak.

Kooperatif satış birimi de yer alacak

Büyükşehir Belediyesi teknik ekiplerinin çalışmalarını devam ettirdiği pazar yerinin üstü kapalı kullanım alanı 1080 metrekare olacak. Alanın içerisinde yönetim binası yer alacak. 115 metrekarelik bina içerisinde; kooperatif satış birimi, zabıta birimi, erkek-kadın ve engelli birey WC yer alacak. Nüfusun yoğun olduğu Yenişehir İlçesi’nde her gün kurulacak olan pazar yeri üreticilere gelir kaynağı olurken tüketicilere de alternatif olacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.