İBT WEB

Yeşil Beyazlılar Antalya Deplasmanına Lider Gidiyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 17.02.2022 - 11:12, Güncelleme: 17.02.2022 - 11:12 2478+ kez okundu.
 

Yeşil Beyazlılar Antalya Deplasmanına Lider Gidiyor

Yeşil Beyazlılar Antalya Deplasmanına Lider Gidiyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, HDI Sigorta Antalya Güneşi ile oynayacağı 20’nci hafta maçının Manisa etabı hazırlıklarını tamamladı.   Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, ligin 20’nci haftasında HDI Sigorta Antalya Güneşi ile karşı karşıya geleceği maçın Manisa’daki hazırlıklarını tamamladı. 19 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak maçın hazırlıklarını tüm hafta boyunca Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı antrenmanlarla sürdüren Manisa BBSK, zirvedeki rakiplerinden Sigortam.Net’in kaybetmesi ile averajla yeniden liderlik koltuğuna yükseldi.   “11 tane final maçımız var” Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, “11 tane final maçımız var. Bunlardan ilkini oynamak için Antalya deplasmanına gidiyoruz. Ligi lider tamamlayıp doğrudan Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Bu kapsamda zirvedeki rakiplerimizden Sigortam.Net cumartesi günkü rakibimiz Antalya Güneşi’ne mağlup oldu. Artık öyle kritik haftalara girdik ki kolay maç yok. Her maç aynı motivasyon ile oynamak zorundasınız. Yeniden devraldığımız liderlik koltuğunu korumak için deyim yerindeyse savaşacağız” dedi.  
Yeşil Beyazlılar Antalya Deplasmanına Lider Gidiyor


Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, HDI Sigorta Antalya Güneşi ile oynayacağı 20’nci hafta maçının Manisa etabı hazırlıklarını tamamladı.
 
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, ligin 20’nci haftasında HDI Sigorta Antalya Güneşi ile karşı karşıya geleceği maçın Manisa’daki hazırlıklarını tamamladı. 19 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak maçın hazırlıklarını tüm hafta boyunca Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı antrenmanlarla sürdüren Manisa BBSK, zirvedeki rakiplerinden Sigortam.Net’in kaybetmesi ile averajla yeniden liderlik koltuğuna yükseldi.
 
“11 tane final maçımız var”
Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, “11 tane final maçımız var. Bunlardan ilkini oynamak için Antalya deplasmanına gidiyoruz. Ligi lider tamamlayıp doğrudan Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Bu kapsamda zirvedeki rakiplerimizden Sigortam.Net cumartesi günkü rakibimiz Antalya Güneşi’ne mağlup oldu. Artık öyle kritik haftalara girdik ki kolay maç yok. Her maç aynı motivasyon ile oynamak zorundasınız. Yeniden devraldığımız liderlik koltuğunu korumak için deyim yerindeyse savaşacağız” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.