İBT WEB

Yeşiloba Şehitliği Müzesi nde anma programı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.12.2021 - 10:35, Güncelleme: 08.12.2021 - 10:35 1536+ kez okundu.
 

Yeşiloba Şehitliği Müzesi nde anma programı

Yeşiloba Şehitliği Müzesi nde anma programı

Yeşiloba Şehitliği Müzesi’nde anma programı Kurtuluşun 100. Yılında 5 Ocak meşalesi yanmaya başladı Vatan uğruna canlarını feda eden şehitler anıldı Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü, 5 Ocak 2022 tarihinde kutlanacak. Kurtuluşun üzerinden bir asır geçmesi nedeniyle bu yıl çok sayıda ve farklı etkinliklerle kutlanacak olan 5 Ocak Kurtuluş Bayramı öncesi, Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentin sivil ve askeri erkanı, Yeşiloba Şehitliği Müzesi’nde düzenlenen anma programına katıldı. Programda vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.
Yeşiloba Şehitliği Müzesi nde anma programı

Yeşiloba Şehitliği Müzesi’nde anma programı

Kurtuluşun 100. Yılında 5 Ocak meşalesi yanmaya başladı

Vatan uğruna canlarını feda eden şehitler anıldı

Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü, 5 Ocak 2022 tarihinde kutlanacak. Kurtuluşun üzerinden bir asır geçmesi nedeniyle bu yıl çok sayıda ve farklı etkinliklerle kutlanacak olan 5 Ocak Kurtuluş Bayramı öncesi, Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentin sivil ve askeri erkanı, Yeşiloba Şehitliği Müzesi’nde düzenlenen anma programına katıldı. Programda vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.