İBT WEB

Yıldırım’dan TFF 2. Lig’e yükselen 24Erzincanspor’a ziyaret

Genel 14.08.2020 - 14:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3745+ kez okundu.
 

Yıldırım’dan TFF 2. Lig’e yükselen 24Erzincanspor’a ziyaret

Türkiye’nin 27. ve son başbakanı, 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, TFF 2. Lig’e yükselen 24Erzincanspor’a ziyarette bulundu. Memleketi Erzincan’da yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceleyen Yıldırım daha sonra 24Erzincanspor Tesislerinde futbolcu ve kulüp yöneticileriyle biraraya geldi. 24Erzincanspor’u bir üst lige çıktıkları için tebrik eden Binali Yıldırım, kulüp başkanı Gökhan Keleş’ten yeni sezon için çalışmalar ve takımın durumu hakkında bilgi aldı.
Türkiye’nin 27. ve son başbakanı, 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, TFF 2. Lig’e yükselen 24Erzincanspor’a ziyarette bulundu.
Memleketi Erzincan’da yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceleyen Yıldırım daha sonra 24Erzincanspor Tesislerinde futbolcu ve kulüp yöneticileriyle biraraya geldi.
24Erzincanspor’u bir üst lige çıktıkları için tebrik eden Binali Yıldırım, kulüp başkanı Gökhan Keleş’ten yeni sezon için çalışmalar ve takımın durumu hakkında bilgi aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.