İBT WEB

Yıldız Kızlarımız Ligi Kupayla Tamamladı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.03.2022 - 13:23, Güncelleme: 23.03.2022 - 13:23 1996+ kez okundu.
 

Yıldız Kızlarımız Ligi Kupayla Tamamladı

Yıldız Kızlarımız Ligi Kupayla Tamamladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor yıldız kızlar voleybol takımı, Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi’nin son maçında karşılaştığı Turgutlu Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, ligi üçüncü tamamladı. Yıldız kızlar, üçüncülük kupası ve madalyayla dönerek, kulüplerini gururlandırdı.   Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi’nin son maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Turgutlu Belediyespor ile karşılaştı. Rakibine set vermeyen yeşil-beyazlı yıldız kızlar, 25-10, 25-18 ve 25-17’lik set sayılarıyla sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte temsilcimiz, 15 takımlı Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi'nde ligi 3. bitirip kupa ve madalya almaya hak kazandı. Yıldız kızları başarısından dolayı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, gelecek sezon için hazırlıkların hemen başlayacağını ve başarı çıtasını daha üst seviyelere taşımayı hedeflediklerini söyledi.  
Yıldız Kızlarımız Ligi Kupayla Tamamladı


Manisa Büyükşehir Belediyespor yıldız kızlar voleybol takımı, Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi’nin son maçında karşılaştığı Turgutlu Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, ligi üçüncü tamamladı. Yıldız kızlar, üçüncülük kupası ve madalyayla dönerek, kulüplerini gururlandırdı.
 
Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi’nin son maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Turgutlu Belediyespor ile karşılaştı. Rakibine set vermeyen yeşil-beyazlı yıldız kızlar, 25-10, 25-18 ve 25-17’lik set sayılarıyla sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte temsilcimiz, 15 takımlı Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi'nde ligi 3. bitirip kupa ve madalya almaya hak kazandı. Yıldız kızları başarısından dolayı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, gelecek sezon için hazırlıkların hemen başlayacağını ve başarı çıtasını daha üst seviyelere taşımayı hedeflediklerini söyledi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.