İBT WEB

YKS’nın 2. oturumunu tamamlayan öğrenciler sınavdan çıkmaya başladı

28.06.2020 - 09:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3737+ kez okundu.
 

YKS’nın 2. oturumunu tamamlayan öğrenciler sınavdan çıkmaya başladı

YKS’nin Alan Yeterlilik Testi (AYT) olan ve saat 10.15’te başlayan 2. Oturumunu bitiren öğrenciler salondan çıkmaya başladı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (TYT) olan ve saat 10.15’te başlayan 2. Oturumunu bitiren öğrenciler salondan çıkmaya başladı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında İstanbul Üniversitesi (İÜ) Beyazıt Kampüsü’nde yapılan 2. Oturumunu bitiren öğrenciler çıkış yapmaya başladı. Saat 13.00’te tamamlanacak ikinci oturumun ardından YKS’nin 3. Oturumu ise 15.15’te başlayacak.
YKS’nin Alan Yeterlilik Testi (AYT) olan ve saat 10.15’te başlayan 2. Oturumunu bitiren öğrenciler salondan çıkmaya başladı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (TYT) olan ve saat 10.15’te başlayan 2. Oturumunu bitiren öğrenciler salondan çıkmaya başladı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında İstanbul Üniversitesi (İÜ) Beyazıt Kampüsü’nde yapılan 2. Oturumunu bitiren öğrenciler çıkış yapmaya başladı.
Saat 13.00’te tamamlanacak ikinci oturumun ardından YKS’nin 3. Oturumu ise 15.15’te başlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.