İBT WEB

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.02.2022 - 16:05, Güncelleme: 15.02.2022 - 16:05 1578+ kez okundu.
 

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da ulaşım kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da ulaşım kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Samandağ Atatürk Caddesi 4 Sokak ve Yavuz Sokak; Defne Çınarlı Mahallesi Köylü Sokak’ta parke döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Yavuz Sokak’taki çalışmalarını tamamlayan ekipler, Samandağ Atatürk Caddesi 4 Sokak ve Defne Çınarlı Mahallesi Köylü Sokak’taki çalışmalarına devam ediyor. Sadece Samandağ’da 6 bin metrekarelik alanakilitli parke taşı döşeyecek HBB ekipleri, yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeni yollarınkullanıma açılacağını duyurdu. Ekipler, Samandağ  ve Defne’deki çalışmanın yanı sıra Antakya köprübaşında ağır tonajlı araçların geçişinin neden olduğu  zemin hasarını da kısa sürede onardı. HBB yetkilileri ihtiyaç gerektiren her noktada yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceklerini duyurdu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da ulaşım kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da ulaşım kalitesini artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Samandağ Atatürk Caddesi 4 Sokak ve Yavuz Sokak; Defne Çınarlı Mahallesi Köylü Sokak’ta parke döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Yavuz Sokak’taki çalışmalarını tamamlayan ekipler, Samandağ Atatürk Caddesi 4 Sokak ve Defne Çınarlı Mahallesi Köylü Sokak’taki çalışmalarına devam ediyor. Sadece Samandağ’da 6 bin metrekarelik alanakilitli parke taşı döşeyecek HBB ekipleri, yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeni yollarınkullanıma açılacağını duyurdu. Ekipler, Samandağ  ve Defne’deki çalışmanın yanı sıra Antakya köprübaşında ağır tonajlı araçların geçişinin neden olduğu  zemin hasarını da kısa sürede onardı. HBB yetkilileri ihtiyaç gerektiren her noktada yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceklerini duyurdu.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.