İBT WEB

Yozgat’ta uyuşturucu ticareti yapan 2 şahıs tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2022 - 16:26, Güncelleme: 11.04.2022 - 15:59 2314+ kez okundu.
 

Yozgat’ta uyuşturucu ticareti yapan 2 şahıs tutuklandı

Yozgat’ta uyuşturucu ticareti yapan 2 şahıs tutuklandı

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.Boğazlıyan ilçesinde uyuşturucu ticareti yapılacağı ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan M.C. ve C.A.’nın üst aramasında alüminyum folyoya sarılı satışa hazır halde 18.5 gram metamfetamin ve 2 gram esrar maddesi ele geçirildi.Jandarmadaki işlemlerinin ardından 14 suç kaydı bulunan M.C. ile 7 suç kaydı bulunan C.A. isimli zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yozgat’ta uyuşturucu ticareti yapan 2 şahıs tutuklandı
Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.
Boğazlıyan ilçesinde uyuşturucu ticareti yapılacağı ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan M.C. ve C.A.’nın üst aramasında alüminyum folyoya sarılı satışa hazır halde 18.5 gram metamfetamin ve 2 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından 14 suç kaydı bulunan M.C. ile 7 suç kaydı bulunan C.A. isimli zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.