İBT WEB

Yüksek cezalara rağmen drift terörü bitmiyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2022 - 13:41, Güncelleme: 25.09.2022 - 13:32 2306+ kez okundu.
 

Yüksek cezalara rağmen drift terörü bitmiyor

Yüksek cezalara rağmen drift terörü bitmiyor

Konya’da trafiğe açık caddede iki otomobilin karşılıklı olarak drift attığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Milliler Caddesi üzerinde henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen iki otomobil, trafiğe açık caddede karşılıklı drift attı. Uzun bir süre kendi etraflarında dönen iki otomobilin drift attığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde otomobillerin cadde ortasında drift attığı ve bu sırada sokaktan çıkan hafif ticari aracın araçların durmasını beklediği görülüyor. Yaklaşık 15 saniye cadde ortasında drift atan sürücüler, daha sonra bulundukları yerden ayrılıyor.
Yüksek cezalara rağmen drift terörü bitmiyor
Konya’da trafiğe açık caddede iki otomobilin karşılıklı olarak drift attığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Milliler Caddesi üzerinde henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen iki otomobil, trafiğe açık caddede karşılıklı drift attı. Uzun bir süre kendi etraflarında dönen iki otomobilin drift attığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde otomobillerin cadde ortasında drift attığı ve bu sırada sokaktan çıkan hafif ticari aracın araçların durmasını beklediği görülüyor. Yaklaşık 15 saniye cadde ortasında drift atan sürücüler, daha sonra bulundukları yerden ayrılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.