İBT WEB

Yunus Emre’nin cadde ve sokaklar yıkandı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 13:22, Güncelleme: 18.04.2022 - 12:37 1224+ kez okundu.
 

Yunus Emre’nin cadde ve sokaklar yıkandı

Yunus Emre’nin cadde ve sokaklar yıkandı

Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri yol yıkama ekibinin cadde ve sokaklarda başlattığı detaylı yıkıma ve temizlik çalışmaları Yunus Emre Mahallesi ile devam ediyor.Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yoğun geçen kış aylarının ardından şehrin genelinde detaylı temizlik çalışması başlattı. Okmeydanı Mahallesi’nden başlayan cadde ve sokak yıkama ve genel temizlik çalışmaları Yunus Emre Mahallesi ile devam ediyor. Şehrin tüm ve cadde ve sokakları yıkanırken, yapılan uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, teşekkürlerini ileterek ekiplere mübarek ramazan ayında kolaylıklar diledi.
Yunus Emre’nin cadde ve sokaklar yıkandı
Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri yol yıkama ekibinin cadde ve sokaklarda başlattığı detaylı yıkıma ve temizlik çalışmaları Yunus Emre Mahallesi ile devam ediyor.
Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yoğun geçen kış aylarının ardından şehrin genelinde detaylı temizlik çalışması başlattı. Okmeydanı Mahallesi’nden başlayan cadde ve sokak yıkama ve genel temizlik çalışmaları Yunus Emre Mahallesi ile devam ediyor. Şehrin tüm ve cadde ve sokakları yıkanırken, yapılan uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, teşekkürlerini ileterek ekiplere mübarek ramazan ayında kolaylıklar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.