İBT WEB

Yunus Timleri bir kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 09:48, Güncelleme: 14.12.2022 - 08:26 908+ kez okundu.
 

Yunus Timleri bir kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirdi

Yunus Timleri bir kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirdi

Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince bir şahsın yapılan üst aramasında 0.29 gram metamfetamin ve 2 adet payp ele geçirildi.Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerince Evliya Çelebi Mahallesinde yapılan çalışmalarda, M.B. ( 38) isimli şahsın sevk ve idaresindeki araç ve şahsın yapılan üst aramasında, 0.29 gram metamfetamin ve 2 adet payp ele geçirildiGözaltına alınan şahıs gerekli işlemler için Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.
Yunus Timleri bir kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirdi
Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince bir şahsın yapılan üst aramasında 0.29 gram metamfetamin ve 2 adet payp ele geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerince Evliya Çelebi Mahallesinde yapılan çalışmalarda, M.B. ( 38) isimli şahsın sevk ve idaresindeki araç ve şahsın yapılan üst aramasında, 0.29 gram metamfetamin ve 2 adet payp ele geçirildi
Gözaltına alınan şahıs gerekli işlemler için Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.