İBT WEB

Yunusemreli atletizmciler ilk idmanını yaptı

Siyaset 07.07.2020 - 09:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2697+ kez okundu.
 

Yunusemreli atletizmciler ilk idmanını yaptı

Tüm dünyada etkili olan korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle çalışmalarına 3 ay ara veren Yunusemre Belediyesporlu atletizmciler tüm kurallara dikkat ederek çalışmalara başladı. Yunusemre Belediyespor atletizm takımı sporcuları 3 aylık aranın ardından ilk takım antrenmanını yaptı. Antrenörleri gözetiminde Cemil Çöllü Parkı’nda yapılan antrenmanda bireysel kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan sporcular çalışmalarını çarşamba ve cuma günleri 15.00 - 17.00 saatleri arasında sürdürüyor.
Tüm dünyada etkili olan korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle çalışmalarına 3 ay ara veren Yunusemre Belediyesporlu atletizmciler tüm kurallara dikkat ederek çalışmalara başladı.
Yunusemre Belediyespor atletizm takımı sporcuları 3 aylık aranın ardından ilk takım antrenmanını yaptı. Antrenörleri gözetiminde Cemil Çöllü Parkı’nda yapılan antrenmanda bireysel kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan sporcular çalışmalarını çarşamba ve cuma günleri 15.00 - 17.00 saatleri arasında sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.