İBT WEB

Yunusemreli sporcular Ramazan Bayramı’nı kutladı

Genel 26.05.2020 - 11:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3211+ kez okundu.
 

Yunusemreli sporcular Ramazan Bayramı’nı kutladı

Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları, çektikleri videolarla sevdiklerinin ve Manisalıların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Tüm dünyada etkili olan korona virüs (Covid-19) dolayısıyla tüm Türkiye’de Ramazan Bayramı süresince sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Salgın tedbirleri kapsamında bayramı evlerinde geçiren Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları, çektikleri videolarla Manisalıların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Uzun süredir çalışmalarına evlerinde devam eden sporcular, mesajlarında büyüklerinden kendileri ve sevdiklerinin sağlıkları için açıklanan kurallara uymalarını istedi.
Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları, çektikleri videolarla sevdiklerinin ve Manisalıların Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Tüm dünyada etkili olan korona virüs (Covid-19) dolayısıyla tüm Türkiye’de Ramazan Bayramı süresince sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Salgın tedbirleri kapsamında bayramı evlerinde geçiren Yunusemre Belediyespor Kulübü sporcuları, çektikleri videolarla Manisalıların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Uzun süredir çalışmalarına evlerinde devam eden sporcular, mesajlarında büyüklerinden kendileri ve sevdiklerinin sağlıkları için açıklanan kurallara uymalarını istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.