İBT WEB

Yuvasından düşen yavru karganın imdadına itfaiye yetişti

10.06.2020 - 14:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2523+ kez okundu.
 

Yuvasından düşen yavru karganın imdadına itfaiye yetişti

Yuvasından düşen yavru karganın imdadına itfaiye erleri yetişti, yavru vinç yardımı ile tekrar yuvasına konuldu. Sivas’ta bir karga yavrusu, Atatürk Caddesi üzerinde bir ağacın dalla arasında bulunan yuvasından düştü. Durumu gören vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine giden Sivas belediyesi itfaiye ekipleri yavruyu vinç yardımı ile tekrar yuvasına yerleştirdi. Bu anlat vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Yuvasından düşen yavru karganın imdadına itfaiye erleri yetişti, yavru vinç yardımı ile tekrar yuvasına konuldu.
Sivas’ta bir karga yavrusu, Atatürk Caddesi üzerinde bir ağacın dalla arasında bulunan yuvasından düştü. Durumu gören vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine giden Sivas belediyesi itfaiye ekipleri yavruyu vinç yardımı ile tekrar yuvasına yerleştirdi. Bu anlat vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.