İBT WEB

Zabıtadan alışveriş merkezinde denetim

Genel 17.07.2020 - 14:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2823+ kez okundu.
 

Zabıtadan alışveriş merkezinde denetim

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Süleymanpaşa kent merkezindeki alışveriş merkezinde, Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında rutin denetim gerçekleştirdi. Alışveriş merkezinde bulunan işletme ve mağazalarda hijyen, maske kullanımı ve sosyal mesafe hususlarında denetimlerde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletmelere gerekli uyarılarda bulunarak talimatlara uygun olarak çalışan işletmelere de teşekkür ettiler.
Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Süleymanpaşa kent merkezindeki alışveriş merkezinde, Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında rutin denetim gerçekleştirdi.
Alışveriş merkezinde bulunan işletme ve mağazalarda hijyen, maske kullanımı ve sosyal mesafe hususlarında denetimlerde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletmelere gerekli uyarılarda bulunarak talimatlara uygun olarak çalışan işletmelere de teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.