İBT WEB

Zonguldak’ta vatandaşlara bin adet fidan dağıtıldı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2022 - 08:53, Güncelleme: 22.03.2022 - 07:04 1811+ kez okundu.
 

Zonguldak’ta vatandaşlara bin adet fidan dağıtıldı

Zonguldak’ta vatandaşlara bin adet fidan dağıtıldı

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu vatandaşlara gelir getirici bin adet fidan dağıttı.21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kapsamında Zonguldak’ta çeşitli etkinlikler düzenlendi. Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma töreni ile başlayan etkinlikler "Orman Vatandır Çanakkale Ruhu" filminin seyredilmesiyle devam etti. Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız İHL öğretmen ve öğrencileri Çanakkale filmde bir araya geldi. Film izleyicilerden tam not aldı. Etkinlikler bir AVM’de fidan dağıtım ile devam etti. Zonguldaklı vatandaşlar etkinliğe büyük ilgi gösterdi.Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın da katıldığı fidan dağıtım etkinliğinde Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ile birlikte gelir getirici fıstıkçamı, defne ve kestane türlerinden oluşan toplam bin adet fidan kısa sürede dağıtıldı.
Zonguldak’ta vatandaşlara bin adet fidan dağıtıldı
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu vatandaşlara gelir getirici bin adet fidan dağıttı.
21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kapsamında Zonguldak’ta çeşitli etkinlikler düzenlendi. Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma töreni ile başlayan etkinlikler "Orman Vatandır Çanakkale Ruhu" filminin seyredilmesiyle devam etti. Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız İHL öğretmen ve öğrencileri Çanakkale filmde bir araya geldi. Film izleyicilerden tam not aldı. Etkinlikler bir AVM’de fidan dağıtım ile devam etti. Zonguldaklı vatandaşlar etkinliğe büyük ilgi gösterdi.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın da katıldığı fidan dağıtım etkinliğinde Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ile birlikte gelir getirici fıstıkçamı, defne ve kestane türlerinden oluşan toplam bin adet fidan kısa sürede dağıtıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.