İBT WEB

Hatay’da uyuşturucu operasyonu

Asayiş (MBH) - Mersin Blok Haber | 26.06.2021 - 12:51, Güncelleme: 26.06.2021 - 14:42 1488+ kez okundu.
 

Hatay’da uyuşturucu operasyonu

Hatay’da uyuşturucu operasyonu

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da 17,50 gram metamfetamin, 145 adet captagon hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Hatay Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik olarak çalışma yaptı. Şehitler Mahallesi’nde bulunan eve operasyon düzenleyen ekipler yapılan aramada 17,50 gram metamfetamin, 145 adet captagon ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi. R.T. isimli şüpheli gözaltına alındı.
Hatay’da uyuşturucu operasyonu

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da 17,50 gram metamfetamin, 145 adet captagon hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
Hatay Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik olarak çalışma yaptı. Şehitler Mahallesi’nde bulunan eve operasyon düzenleyen ekipler yapılan aramada 17,50 gram metamfetamin, 145 adet captagon ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi.
R.T. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.