İBT WEB

İstanbul’da sürücüler uyarılara uydu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü boş kaldı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 14:35, Güncelleme: 13.03.2022 - 12:57 1493+ kez okundu.
 

İstanbul’da sürücüler uyarılara uydu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü boş kaldı

İstanbul’da sürücüler uyarılara uydu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü boş kaldı

İstanbul’da yoğun kar yağışı sonrası yapılan uyarılarla birlikte yollar boş kaldı. Sürücülerin araçlarıyla trafiğe çıkmaması üzerine boş kalan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü havadan görüntülendi.İstanbul’da geçtiğimiz perşembe günü başlayan kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle kar fırtınası ile birlikte yollarda oluşabilecek olumsuzluklara ilişkin İstanbul Valiliği ve AKOM, sürücülere araçlarıyla yola çıkmamaları ve toplu taşıma kullanmaları yönünde uyarılarda bulunmuştu. Peş peşe gelen uyarılar sonrası İstanbul’un cadde ve sokakları boş kaldı. Trafik yoğunluğu kent genelinde yüzde 10 olarak ölçümlenirken, boş kalan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü havadan görüntülendi.
İstanbul’da sürücüler uyarılara uydu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü boş kaldı
İstanbul’da yoğun kar yağışı sonrası yapılan uyarılarla birlikte yollar boş kaldı. Sürücülerin araçlarıyla trafiğe çıkmaması üzerine boş kalan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü havadan görüntülendi.
İstanbul’da geçtiğimiz perşembe günü başlayan kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle kar fırtınası ile birlikte yollarda oluşabilecek olumsuzluklara ilişkin İstanbul Valiliği ve AKOM, sürücülere araçlarıyla yola çıkmamaları ve toplu taşıma kullanmaları yönünde uyarılarda bulunmuştu. Peş peşe gelen uyarılar sonrası İstanbul’un cadde ve sokakları boş kaldı. Trafik yoğunluğu kent genelinde yüzde 10 olarak ölçümlenirken, boş kalan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü havadan görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.