İBT WEB

Hülya Erdem

Hülya Erdem

Hülya Erdem 1968 yılında Ceyhan’da doğdu.

İlk öğrenimini Remzi Oğuz Arık İlkokulu’nda,  orta öğrenimini Yaltır Kardeşler Ortaokulu’nda ve lise öğrenimini de Endüstri Meslek Lisesi’nde, Ceyhan’da tamamladı.

1988 yılında Ceyhan Kaymakamlığı’nda İdare Memuru olarak göreve başlayan Hülya Erdem daha sonra 1999 yılında Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü görevine atanarak bu görevi 20 yıl boyunca sürdürdü.

Ceyhan Tut Elimi Derneği’nde gönüllü olarak aktif görev aldı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ceyhan Belediyesi Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

6 Nisan 2020’de yapılan Ceyhan Belediyesi Meclis seçimi ile Ceyhan Belediye Başkanı seçildi.

Ceyhanspor Kulübü Başkanlığı ve Ceyhan Belediyesi Kadın Basketbol Kulübü Başkan Yardımcılığı görevleriyle sporda da aktif rol alan Hülya Erdem bu görevleri ile Ceyhan spor kulüplerinde yöneticilik yapan ilk kadın oldu. Yöneticiliğini yaptığı her iki takım da bulundukları liglerde şampiyonluk adayıdır.

Ceyhan’ın ilk kadın belediye başkanı olan Hülya Erdem; Ercan Erdem ile evlidir ve 2 kız annesidir. 

 

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.