İBT WEB

Volkan Yılmaz

Volkan Yılmaz

Volkan Yılmaz, 17 Ocak 1972 tarihinde İstanbul Silivri'de dünyaya geldi. İlk ve ortaokul eğitimini İstanbul Büyükçekmece'de bitiren Volkan Yılmaz, Uludağ Üniversitesi'nden mezun oldu.

Akaryakıt alanındaki aile şirketlerine ortak olan Yılmaz, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası 'nda (PÜİS) üye ve Yüksek İstişare Konseyi Üye görevinde bulunuyor. Volkan Yılmaz, 2008 tarihinde kurulan Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı'nda mütevelli heyetinde görev icra etti.

Uzun bir dönem profesyonel futbolla ilgilenmiş ve birçok kulüpte yöneticilik yapmış olan Yımaz, bir dönem İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı görevlerinde bulundu.

Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Volkan Yılmaz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'ndan MHP'nin İstanbul Silivri İlçe Belediye Başkan adayı oldu.

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.