İBT WEB

Mustafa Akgedik

 Mustafa Akgedik

Mustafa Akgedik, 1973 yılında Adana, Aladağ Büyüksofulu Köyünde doğdu. İlk ve Ortaokulu Büyüksofulu Köyünde, Liseyi Aladağ Pınar Madencilik Lisesinde okudu. Gaziantep Üniversitesi Kilis Meslek Yüksekokulu ve Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde Yüksek tahsilini yaptı. Tarihi Kent Dokusu ve Şehir Planlama Üzerine Yüksek Lisans Tezi Hazırlamaktadır.

2001 yılında Ak Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanı olarak siyasete başladı. 2006-2012 yılları arası Adana İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Seçim İşleri Başkanlığı yaptı. 2011 Seçimlerinde İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını Yürüttü. 2012-2013 yılları Çukurova İlçesi Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü. Aladağlılar Derneği (AL-DER) ve Pos Köyleri Yardımlaşma Derneği (POS-DER) Yönetim Kurulu Üyesidir.

Yurtiçi ve Yurtdışında birçok başarılı projeye imza attı, Serbest Mühendislik Hizmetleri Yapmaktadır.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimde Ak Parti’den Adana Aladağ Belediye Başkanı seçildi.

Mustafa AKGEDİK evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

 

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.