İBT WEB

İbrahim Güzel

İbrahim Güzel

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 14 Eylül 1967’de Gümüşgöze’de dünyaya geldi. İlkokulu, doğduğu yer olan Gümüşgöze’nin aynı ismi taşıyan ilkokulunda okudu. Daha sonra Antakya Ticaret Lisesi’ni bitiren Güzel, yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı.
1989-2009 yılları arasında mali müşavirlikle uğraşan başkanımız, siyaset sahnesine 2009 seçimleriyle çıktı. 2009-2014 yılları arasında Gümüşgöze Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Güzel, 2014-2017 yılları arasında Defne Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü ve 2014’ten bu yana da Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yapmaya devam ediyor.
2019 Yerel Seçimleri’nde halkımızın teveccühü ile Defne Belediye Başkanlığı’na seçilen Güzel, evli ve iki çocuk babasıdır.

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.