İBT WEB

Hüseyin Keskin

Hüseyin Keskin

Hüseyin Keskin, 1972 yılında Erzincan’da doğdu. Ortaokul ve liseyi İstanbul’da tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

Keskin, 1983 yılında geldiği İstanbul’da uzun süre ticaretle uğraştı. 2002 yılında AK Parti Sultanbeyli Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ile siyasete başladı. Halkla İlişkiler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı olmak üzere çeşitli görevler aldı.

Hüseyin Keskin, 4 Mart 2006 yılında yapılan kongrede AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’na seçildi. Başkanlığı döneminde yapılan 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde, Sultanbeyli ilçesi yüzde 67’lik oy oranıyla İstanbul genelinde birinci oldu ve ilçesi adına Recep Tayyip Erdoğan’dan birincilik ödülü aldı.

Keskin, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri'nde AK Parti’den Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Hüseyin Keskin, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı oldu.

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.